Friday, April 29, 2011

کنفرانس بین‌المللی پاریس- فراخوان به خروج نیروهای عراقی از اشرف


تأکید بر ضرورت یک تغییر جدی سیاست با حکومت ایران و رویکرد با مقاومت ایران
روز چهارشنبه ۷اردیبهشت در یک کنفرانس بین‌المللی در پاریس، نمایندگان مجلس و شخصیتهای عالیرتبه فرانسوی، آمریکایی و اروپایی، برندگان جایزه صلح نوبل، شخصیتهای مدافع حقوق‌بشر و سیاستمداران ضمن محکوم کردن قتل‌عام ساکنان بی‌دفاع اشرف در ۱۹فروردین به یک اقدام عاجل از جانب ملل‌متحد و آمریکا برای خروج نیروهای عراقی از کمپ اشرف و تضمین حفاظت اشرف فراخوان دادند.
ژنرال جیمز جونز، مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور اوباما (۲۰۰۹ تا اکتبر ۲۰۱۰)، الی ویزل، برنده جایزه صلح نوبل، ژنرال وسلی کلارک فرمانده پیشین ناتو، پاتریک کندی، نماینده کنگره آمریکا (۱۹۹۱-۲۰۱۱) و اینگرید بتانکور، کاندید ریاست‌جمهوری کلمبیا، ویلیام بوردون و ژان پیر اسپیتزر وکیلان برجسته سخنرانی کردند.
مریم رجوی، طی سخنانی در این کنفرانس، ملل متحد، ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا را به اقدامهای زیر فراخواند:
۱ـ برعهده گرفتن مسئولیت حفاظت اشرف توسط ملل‌متحد و ایالات متحده آمریکا و خروج نیروهای مسلح عراقی از اشرف و تصویب قطعنامه‌یی در شورای امنیت درباره حفاظت اشرف.
۲ ـ تعیین نماینده‌یی از سوی شورای امنیت ملل متحد، به‌منظور انجام یک تحقیق بیطرفانه و جامع و شفاف و مستقل درباره جنایت بزرگ ۱۹فروردین.
۳ ـ خاتمه دادن به محاصره اشرف به ویژه محاصره ضد‌انسانی پزشکی و توقف شکنجه روانی مجاهدان اشرف و برداشتن همه بلندگوها از اطراف اشرف.
۴ـ حذف برچسب تروریستی علیه مجاهدین از سوی وزارت‌خارجه آمریکا و به‌رسمیت شناختن مقاومت مردم ایران برای تغییر رژیم.
کنفرانس تأکید کرد کشتار اعضای غیرمسلح مقاومت ایران در کمپ اشرف در ۸آوریل توسط نیروهای تحت‌امر مالکی انگیزه‌یی جز اجرای خواستهای تهران نداشته است. بنا‌ به گفته سخنگوی ملل‌متحد ۳۴تن از اهالی اشرف در این کشتار به قتل رسیدند و ۳۰۰نفر دیگر مجروح شدند. (ارقام کشته‌ها و مجروحان در روزهای بعد به ۳۵کشته و ۳۴۶ مجروح افزایش یافت).
قیام شجاعانه مردم ایران همزمان با قیام در کشورهای منطقه، دیکتاتوری مذهبی ایران را بر آن داشته است که همه امکانات را برای سرکوب مخالفان خود چه در داخل ایران به وسیله اعدام و چه در کمپ اشرف به وسیله ارتش عراق و حکومت مالکی به کارگیرد.
کنفرانس، ملل‌متحد و دولتهای اروپایی و آمریکا را به یک تغییر سیاست جدی در قبال حکومت ایران و یک رویکرد جدید در قبال مقاومت ایران فراخواند.
در این کنفرانس بیانیه ۱۰۶تن از نمایندگان مجلس سوئد که به تأمین حفاظت ساکنان اشرف و به‌رسمیت شناختن مقاومت عادلانه مردم ایران و اقدام برای گفتگو با اپوزیسیون دموکراتیک شورای ملی مقاومت فراخوان داده‌اند، ارائه شد.

No comments:

Post a Comment