Friday, March 2, 2012

خامنه ای دستور می دهد ميزان شرکت کنندگان در انتخابات بايد بيشتر از ۶۰درصد اعلام شود



بنا بر گزارشهای رسيده از درون رژيم آخوندی، خامنه ای در وحشت از تحريم سراسری و گسترده نمايش انتخابات مجلس ارتجاع از سوی عموم مردم، دستور داده است که ميزان شرکت کنندگان در اين انتخابات، بايد بيش از 60درصد اعلام شود. وی خواستار صحنه سازيهای لازم برای اعلام چنين آماری شده است. در همين چارچوب سرتيپ پاسدار محمد مصطفی نجار، وزير کشور ملايان، روز قبل از انتخابات اعلام کرد شرکت کنندگان در انتخابات فردا بيشتر و پرشورتر از سابق خواهند بود!
ارزيابيهای درونی رژيم نشان می دهد تنها درصد بسيار ناچيزی در اين انتخابات شرکت می کنند. حتی بسياری از طرفداران سنتی رژيم و خانواده نزديکان سران و کارگزاران رژيم نيز تمايلی به شرکت در اين نمايش ندارند. به همين خاطر علاوه بر تدابير تهديدکننده و تطميع کننده و تقلبها و رأی سازيهای نجومی، برای کشاندن نيروهای خودی به پای صندوقهای رأی، خامنه ای فتوای مبنی بر وجوب شرکت در انتخابات داده و از طريق آخوندهای حکومتی و پاسداران به اطلاع لايه های نزديک به حکومت می رسانند.

دبيرخانه شورای ملی مقاومت ايران
12اسفند۱۳۹۰ (2مارس۲۰۱۲)

Thursday, March 1, 2012

خانم رجوی با تأکيد بر اطمينانهای حداقل برای انتقال ساکنان اشرف به ليبرتی، از اظهارات خانم کلينتون درباره امنيت و سلامت آنها استقبال کرد

اطلاعيه صادره از سوی شورای ملی مقاومت:

خانم رجوی با تأکيد بر اطمينانهای حداقل برای انتقال ساکنان اشرف به ليبرتي
از اظهارات خانم کلينتون درباره امنيت و سلامت آنها استقبال کرد و در مورد نقش کليدي
انتقال به ليبرتی در لغو نامگذاری
خواستار همزمانی خروج از ليست و انتقال، برای حل همه مشکلات در اسرع وقت شد

در پی اظهارات چهارشنبه شب10اسفند (29فوريه)، هيلاری کلينتون، وزير خارجه ايالات متحده، در جلسه استماع کميته خارجی مجلس نمايندگان آمريکا درباره نقش کليدی انتقال ساکنان اشرف به کمپ ليبرتی در لغو برچسب تروريستی، خانم مريم رجوی، رئيس جمهور برگزيده مقاومت ايران، از تأکيدهای خانم کلينتون درباره امنيت و سلامت ساکنان اشرف استقبال کرد و به همين منظور خواستار لغو برچسبی شد که از ابتدا فقط برای استمالت از فاشيسم دينی حاکم بر ايران ابداع شده است.
خانم رجوی با يادآوری اينکه، مشروط کردن خروج از ليست به جابه جايی به لحاظ اصولی و قانونی موضوعيت ندارد، به منظور حل همه مشکلات در اسرع وقت، خواستار همزمانی خروج از ليست و انتقال شد و افزود: لغو اين برچسب، دست يافتن به اطمينانهای حداقل برای انتقال ساکنان اشرف به ليبرتی را به طور جدی تسهيل می کند.
سازمان مجاهدين خلق ايران، در روز 8اسفند (27فوريه)، از ادامه نامگذاری غيرقانونی و از اجرا نشدن حکم دادگاه پس از 20ماه تأخير، به دادگاه استيناف فدرال شکايت کرد. در روز 10اسفند، 21تن از شخصيتهای برجسته سياسی و نظامی و قضايی و اطلاعاتی ايالات متحده با ارائه يک لايحه به دادگاه، به طور رسمی به اين شکايت پيوستند.
حقوقدانان و شخصيتهای برجسته آمريکايی، خواهان لغو فوری نامگذاری شده و مشروط کردن آن به شرايط مورد نظر رژيمهای ايران و عراق را، غيرقانونی و مشوق کشتار اعضای اپوزيسيون ايران در عراق اعلام کردند.
از اين پيشتر، 98 نماينده کنگره آمريکا،
- «با توجه به اين که دولت ايران ليست تروريستی را وسيله يی برای اعدام اعضای مجاهدين در ايران قرار داده است» ؛
- و «با توجه به اين که ليست گذاری، از سوی عوامل رژيم در عراق و دولت مالکی برای حمله به اعضای مجاهدين خلق در کمپ اشرف يا تحريم آنها به کار گرفته شده و منجر به از دست رفتن جان افراد گرديده است» ؛
- خواهان حذف برچسب تروريستی و «لغو تمامی محدوديتها عليه مجاهدين خلق، اعضا و تمامی وابستگان آن» شده بودند (قطعنامه شماره 60).
ساکنان اشرف، با حداکثر انعطاف و صرفنظر کردن از حقوق 26ساله اقامت قانونی خود در عراق و اشرف، بارها اعلام کرده اند که با تأمين اطمينانهای حداقل، به ويژه خروج مأموران مسلح عراقی از داخل کمپ و برچيدن دوربينهای جاسوسی، به ليبرتی می روند. با اين همه 400تن از ساکنان اشرف در روز 28بهمن به نشانه حسن نيت به ليبرتی رفتند اما با شرايط وحشتناکی روبه رو شدند. شخصيتهای برجسته آمريکايی وضعيت کنونی کمپ ليبرتی را به درستی «اردوگاه کار اجباری» توصيف می کنند.
خانم رجوی در روز 9اسفند به خانم کلينتون نوشت: «من بسيار مشتاق بودم که کمپ ليبرتی از اطمينانهای حداقل برخوردار می بود تا همه ساکنان اشرف بتوانند منتقل شوند. من همچنين مطمئنم که شما خواهان جابه جايی اجباری و اين که افراد به جای يک کمپ پناهندگی به يک بازداشتگاه بروند نيستيد. کميساريای عالی پناهندگان ملل متحد، ساکنان اشرف را ”به طور رسمی پناهجويان تحت قانون بين المللی“ و همچنين ”افراد مورد نگرانی مستقيم“ شناخته است. کميساريا با تأکيد بر يافتن راه حل مسالمت آميز، خاطرنشان کرده است که هرگونه جابه جايی از اشرف بايد ”بر پايه داوطلبانه“ و ”با آزادی تردد“ در محل جديد صورت بگيرد».
خانم رجوی بار ديگر خواستار پشتيبانی خانم کلينتون از تأمين اطمينانهای حداقل، طبق استانداردهای انسان دوستانه و حقوق بشری در کمپ ليبرتی برای انتقال موفق و صلح آميز بقيه ساکنان اشرف شد.

دبيرخانه شورای ملی مقاومت ايران
11اسفند ۱۳۹۰ (اول مارس ۲۰۱۲)

استماع وزير خارجه هيلاری کلينتون در کميته خارجی کنگره


نگرانيها در خصوص کمپ ليبرتی - خروج از ليست - استماع وزير خارجه هيلاری کلينتون در کميته خارجی کنگره
کنگره ايالات متحده آمريکا - کميته خارجی
استماع وزير خارجه هيلاری کلينتون
29فوريه ۲۰۱۲ - 10اسفند ۱۳۹۰

برد شرمن
من می دانم تنها کسی اين جا نخواهم بود که در مورد کمپ ليبرتی صحبت می کنم و اين که چقدر مهم است که ما از امنيت بشردوستانه همه کسانی که در آنجا هستند، اطمينان حاصل کنيم. عناصر خاصی در اين کمپ است که آن را شبيه به يک زندان کرده اند، اما گزارشاتی هست که ساکنان به وکلا و خانواده هايشان دسترسی ندارند و آزادی تردد وجود ندارد، و بديهی است که رژيم ايران بر عراقيها فشار می آورد که تا جای ممکن نسبت به ساکنان آن کمپ غيرانسانی رفتار کنند، و اميدوارم که ما بر روی طرف ديگر فشار وارد کنيم. و در آخر همان طور که می دانيد اين سيستم جامعه مالی بين بانکی در سراسر جهان (سوييفت) است و تلاشی وجود دارد تا تمام بانکهای ايرانی را از اين سيستم حذف کند. ما می خواهيم از عوامل دولت که روی امنيت ملی تمرکز دارند بشنويم که نه فقط برخی از بانکهای ايرانی بلکه تمامی بانکهای ايرانی را از اين سيستم سوييفت حذف کند و در نتيجه سيستم مالی رژيم ايران را بيشتر ايزوله کند.

هيلاری کلينتون
بله ما قطعاً اين کار را می کنيم و ما معتقديم که استفاده از سيستم سوييفت يک راه بسيار مؤثر در منزوی کردن بيشتر رژيم ايران و جريان مالی آن است. ما با فدرال رزرو در اين رابطه در مورد ارائه بيشتر اطلاعات در تماس هستيم، و در مورد ساير مسائلی که گفتيد ما به آنها به موقع جواب خواهيم داد.

روهرا باکر
به افرادی که اکنون در معرض خطر بزرگی به سر می برند، ۳۰۰۰ نفر از ايرانيان تبعيدی که در عراق به سر می برند و شما به خوبی از آن آگاه هستيد، به دليل آن که آنها دشمنان ديکتاتوری آخوندها بوده و هستند، اين تبعيديان که اعضای مجاهدين خلق هستند زندگيشان در معرض خطر جدی است، نامگذاری سازمان آنها به عنوان يک سازمان تروريستی توسط ما يک سد عمده در استقرار آنها و انتقالشان به مکان امن بوده است، آيا ما آن قدر صبر خواهيم کرد تا نوعی قتل عام در حق اين افراد به وقوع بپيوندد، آنها قبلاً بی سلاح قتل عام شده اند، قبل از اين که ما عمل کنيم و آنها را منتقل کنيم، چيزی که به آسانی سعی در لغو نامگذاری تروريستی، کمک قابل توجهی خواهد کرد و ما می توانيم اين کار را يکجانبه انجام دهيم.

هيلاری کلينتون
ابتدا بگويم که ما عميقاً در مورد امنيت و سلامت ساکنان کمپ اشرف نگران هستيم و از اقدامات سازمان ملل برای يافتن مسيری رو به جلو و باز اسکان ساکنان حمايت کرده ايم و اين کار اکنون شروع شده است. ما کاملاً از يادداشت تفاهم که در ماه دسامبر بين سازمان ملل و دولت عراق امضاء شد حمايت می کنيم و اين دربرگيرنده تعهد دولت عراق برای امنيت و سلامت کمپ جديد است که جابه جايی به آنجا صورت می گيرد.
همان گونه که می دانيد 397نفر از ساکنان در 18فوريه جابجا شدند. مشکلاتی وجود داشتند ولی اين کار صلح آميز صورت گرفت و خشونتی رخ نداد و سلامت آنها تاکنون حفاظت شده است و ما اين وضعيت را خيلی از نزديک دنبال می کنيم.
ما در مورد بازبينی نامگذاری سازمان مجاهدين خلق به عنوان يک سازمان تروريست خارجی مطابق با تصميم دادگاه استيناف واشينگتن و قوانين مربوطه ادامه می دهيم.
هيچ دولتی موضوع ليست گذاری را با وزارت امور خارجه آمريکا به عنوان يک مانع برای پذيرفتن اشخاص مطرح نکرده است. ما به ادامه کار برای تضمين سلامت و امنيت ساکنان ادامه خواهيم داد و ما فکر می کنيم که طرح خوبی داريم.
آقای نماينده، من می خواهم بگويم که با توجه به تلاشهايی که برای استقرار ساکنان در کشورهای ثالث در جريان است همکاری مجاهدين خلق در جابه جايی موفق و مسالمت آميز کمپ اشرف، پايگاه اصلی شبه نظامی سازمان مجاهدين خلق يک عامل کليدی در تصميم گيری در مورد استاتوی مجاهدين خلق به عنوان يک سازمان تروريست خارجی است.

قاضی تد پو
قاضی تدپو نوبت شماست درخواستم اين است که صحبتهايم در اسناد رسمی ثبت شود.

رزلهتينن: تأييد شد

قاضی تد پو
خيلی متشکرم که اين جا هستيد و می دانم که می خواهيد برويد، من می خواهم در مورد موضوعی صحبت کنم که ما هميشه وقتی داريم بحث می کنيم، راجع به آن صحبت کرده ايم. آن هم در رابطه با مردمی است که در کمپ اشرف زندگی می کنند برخی به کمپ ليبرتی رفته اند، الآن اين وضعيت در جايی که آب کافی وجود ندارد، و فاضلاب يک معضل بزرگ است، برق وجود ندارد، افراد در آنجا اجازه ديدن اعضای خانواده شان و وکلا را ندارند، برخی کمپ ليبرتی را با زندان مقايسه کرده اند، رودی جوليانی گفت اين زندان نيست، يک اردوگاه مرگ است. پس الآن افراد دارند از کمپ اشرف به کمپ ليبرتی منتقل می شوند، و هدف اين است، هدف من اين است و اميدوارم مال شما هم همين باشد که اين افراد از عراق خارج شوند و آنها را به نقطه ای در جهان برد که بتوانند امن باشند، آزاد باشند و بتوانند به خانواده شان بپيوندند.
ما دو وضعيت را در جريان داريم، ما نامگذاری ليست تروريستی را داريم که کماکان يک مسأله است، برای مدت طولانی در جريان بوده است، من با وزارتخانه شما کار کرده ام تا بتوانم به طور يکسان دربياورم که آيا مدرک جديدی وجود دارد؟ مدرک بيشتری هست که بگويد چرا آنها در ليست تروريستی بايد باقی بمانند؟ يک مدرک خوب؟ بالاخره يک طوری بگويد. موضوع چيست؟
در هر جلسه توجيهی که دفتر شما در مورد موضوعات مربوط به وزارت داخله و در رابطه با اين نامگذاری و اين که چرا آنها بايد در اين ليست باشند ترتيب داد، من قانع نيستم که آنها بايد در ليست بمانند. ما آن قدر منتظر مانديم تا اين که فکر می کنم ديروز يک شکايت مجدد ثبت شد تا آنطور که من دوست دارم بگويم، وزارت خارجه را وادار سازد که بالاخره يک اسبی را برای سواری انتخاب کند!
در حال حاضر طی اين مدت دو نوبت در کمپ اشرف بوده که افراد جان باختند، برخی هم مجروح شده اند، صرفنظر از اين که تقصير چه کسی باشد، بالاخره اين اتفاقات افتاده. بنابراين به دليل شرايط ليبرتی ديگر کسی به ليبرتی نخواهد رفت و آنطور که اطلاعات من نشان می دهد هيچ کس هم از ليبرتی به هيچ جای جهان نرفته است لذا من واقعاً صميمانه می خواهم چند چيز را از طريق شما بدانم، اول اين که آيا آمريکا تلاش کرد که کسی را از کمپ ليبرتی به آمريکا بياورد؟ آيا نامگذاری در ليست تروريستی که هنوز هم برقرار است، روی اين موضوع به نحوی تاثير دارد؟ و من می خواهم که اين سؤال را به يک وضعيت قبلی ربط بدهم زمانی که من در عراق بودم و ما از مالکی سؤال کرديم که آيا ما می توانيم به کمپ اشرف برويم و نفرات آنجا را ببينيم و خودمان ببينيم که اوضاع چگونه است و او گفت مطلقاً خير. اما يک حرف که او به همه ما گفت اين بود که علت اين که آنها در کمپ اشرف هستند اين است که کشور شما آنها را به عنوان يک سازمان تروريستی نامگذاری کرده و ما با آنها مثل يک سازمان تروريستی رفتار می کنيم.
او اين که او آن رفتار را با آنها می کند به گردن نامگذاری ما انداخت. او ظاهراً آن قدر از دست ما ناراحت شد که چرا حتی اين سؤال را مطرح کرديم که ما دفتر او را ترک کرديم و او در واقع ما را اخراج کرد و خواست که کشور را ترک کنيم. البته ما همان کاری که نياز بود را انجام داديم. بنابراين اين يک موضوع جدی است. شما قبلاً گفتيد که نامگذاری در ليست تروريستی بستگی دارد به کمپ اشرف و اين که يک گروه شبه نظامی وجود داشته، آنها که سلاحی در آنجا ندارند. بنابراين می توانيد به ما بگوييد که مختصات مان چيست و آيا قرار است راه حلی را برای خارج کردن آنها از اين ليست پيدا کنيم، و به دست آوردن شرايط انسانی برای افراد در کمپ ليبرتی و پروسه انتقال آنان به کشورها از جمله آمريکا که اين افراد در آن زندگی کرده اند؟

هيلاری کلينتون
آقای نماينده، من از نگرانی عميق شما سپاسگزارم. من با شما در اين نگرانی شريک هستم. چرا که ما در حال کار کردن هستيم که يک وضعيت پيچيده را حل وفصل نماييم. از خونريزی و خشونت ممانعت کنيم، و افراد کمپ اشرف را به کمپ حريه منتقل کنيم و آنجا پروسه را در کوتاهترين زمانی که سازمان ملل قادر است، طی کنند.
من ترجيح می دادم که آنها اين پروسه را در اشرف طی کنند اما بدلايل مختلف اين عملی نبود و بنابراين در حال حاضر حرکتی بايد باشد که در اين پروسه گشايش ايجاد کند و آن را شتاب ببخشد، و اين مصاحبه ها صورت گيرند و تصميمها گرفته شوند.

خبرگزاری آسوشيتدپرس – 10اسفند ۱۳۹۰ – 29فوريه ۲۰۱۲:
واشينگتن - دولت اوباما روز چهارشنبه به يک گروه اپوزيسيون ايرانی مسير خروج از ليست را پيشنهاد داد، حرکتی که کارزار علنی چندساله خروج از ليست توسط مجاهدين خلق را پايان می دهد و خون رژيم ايران را به جوش می آورد.
وزير خارجه هيلاری رودهام کلينتون به کميته خارجی کنگره روز چهارشنبه گفت که همکاری مجاهدين خلق در طرح جابه جايی از قرارگاه شبه نظامی آن در مرز ايران و عراق ”يک پارامتر کليدی در هرگونه تصميم گيری“ در مورد اين خواهد بود که آن را از ليست تروريستی آمريکا خارج سازد يا نه. وی گفت، آمريکا به تضمين سلامتی و امنيت ساکنان کمپ حين انتقال آنان به مکان ديگر در عراق کمک خواهد کرد.
راهنمايی کلينتون واضح ترين علامت برای اين بود که آمريکا به خروج مجاهدين خلق از ليست نزديک شده است. يک دادگاه فدرال به وزارت خارجه آمريکا دستور داده است که نامگذاری مجاهدين خلق را مجدداً ارزيابی کند.
خروج مجاهدين خلق از ليست تروريستی، تحريمهای اقتصادی آمريکا را که مانع جمع آوری کمک مالی توسط اين گروه است را برخواهد داشت.
اين گروه يک سری حاميان فوق العاده از جمله شهردار سابق نيويورک رودی جوليانی و وزير دادگستری دولت بوش، مايکل موکيزی، مدير اف.بی.آی لويی فری و وزير امنيت داخلی تام ريج را گردهم آورده است.
اوايل اين هفته مجاهدين خلق به دادگاه فدرال استيناف شکايت کرد و خواست که نامش را از ليست خارج سازد با اين استدلال که اين ليست، اعضای آن را که به مدت طولانی در عراق در تبعيد بوده اند با خطر مواجه می سازد. حدود ۳۲۰۰تن از ساکنان در کمپ اشرف در شمال شرقی بغداد باقی مانده اند اما تحت فشار دولت عراق که مقامات آن می خواهند پيوندهای قوی تری با رژيم ايران ايجاد کنند قرار دارند تا آنجا را ترک کنند. يک حمله عراقی در سال گذشته 36 کشته بر جای گذاشت. اين گروه می گويد که ليست، به مقامات عراقی کمک کرده است تا سوء رفتار خود را توجيه کند. علاوه بر اين ليست گذاری انتقال به کشورهای ثالث را بسيار سخت کرده است.
کلينتون از يک طرح جابه جايی که تاکنون 397تن از ساکنان کمپ را به خانه جديد و موقت شان در کمپ ليبرتی سابق آمريکا برده است حمايت کرد.
کلينتون به قانونگذاران در کميته خارجی کنگره که اعضای آن به شدت موضوع لغو ليست گذاری مجاهدين خلق را به پيش برده اند، گفت «مشکلاتی وجود داشتند ولی اين کار صلح آميز صورت گرفت. خشونتی رخ نداد و سلامت آنها تاکنون حفاظت شده است و ما اين وضعيت را خيلی از نزديک دنبال می کنيم».
به دنبال اشغال عراق توسط آمريکا در سال ۲۰۰۳، آمريکاييها چندين هزار نفر از اعضای مجاهدين خلق را خلع سلاح کردند و متعهد شدند که از آنها در اشرف حفاظت کنند. اما برای مقامات عراقی اين جا اساساً يک منطقه غيرقابل ورود بود. آنها از تلاشهای مجاهدين خلق برای دفاع از يک منطقه مستقل در داخل عراق گزيده هستند.
اين گروه در سال ۱۹۹۷ هنگامی که دولت آمريکا خواستار روابط گرمتر در دوران رياست جمهوری محمد خاتمی بود به عنوان يک سازمان تروريستی نامگذاری گرديد.

واشينگتن -رويتر 29فوريه:
آمريکا روز چهارشنبه يک پيام قوی فرستاد مبنی بر اين که خارج کردن مجاهدين خلق از ليست تروريستی آمريکا ممکن است به همکاری گروه مخالف ايرانی با جابه جايی به کمپ ليبرتی منوط گردد.
وزير امور خارجه هيلاری کلينتون روز چهارشنبه گفت که همکاری اين گروه در خارج کردن ساکنان از کمپ اشرف يک «عنصر کليدی» در بررسی آمريکا خواهد بود.
ادامه حضور هواداران مجاهدين خلق در کمپ اشرف خاری در پهلوی دولت عراق که از زمان اشغال آمريکا روابط نزديکتری با همسايه خود، ايران، برقرار نموده، بوده است.
اين مخالفان ابتدائا به يک ”کمپ ترانزيت“ در يک قرارگاه نظامی وسيع سابق ارتش آمريکا در بغداد می روند.
اين گروه اعلام کرده است که وضعيت در آن کمپ زير استانداردها می باشند.
يک مقام ارشد دولت آمريکا که بشرط ناشناس ماندن صحبت می کرد گفت که صحبتهای کلينتون يک پيام عامدانه به مجاهدين خلق بوده است.
اين مقام گفت «يکی از دلايلی که ما می خواستيم اين پيام را بدهيم اين بود که همکاری مجاهدين خلق تا اين نقطه منقطع و غيرمستمر بوده است». او افزود که واشينگتن می خواست به مجاهدين خلق نشان دهد که يک راه با همکاری رو به جلو برای انتقال از اشرف وجود دارد.
اين مقام آمريکايی گفت «اين کار با دقت و با تفکر بسيار صورت گرفت».
اين گروه اپوزيسيون ايرانی اوايل اين هفته از دادگاه استيناف فدرال در واشينگتن درخواست کرد به وزرات خارجه حکم کند که يا مجاهدين خلق را از ليست تروريستی خارج کند يا وزارت خارجه را موظف کند که ضمن 30روز تصميم خود را در برابر حکم دادگاه قبلی اعلام کند.
چهارشنبه صبح، گروهی از مقامات برجسته سابق دولت آمريکا از جمله وزير دادگستری، مايکل موکيزی و لوئيس فری رئيس سابق اف بی آی، يک لايحه در حمايت از شکايت مجاهدين در دادگاه ثبت کرده بودند.
مجاهدين خلق به سرنگونی حاکمان مذهبی ايران فراخوان می دهد.

آخوند شکوری: فضای انتخابات سوت و کور است

آخوند شکوری کانديدای رد صلاحيت شده رژيم، گفت: معتقدم فضای انتخابات سوت و کور است و شرايط تهييج مردم برای حضور در انتخابات فراهم نيامده است.
حبيبی از گردانندگان مؤتلفه نيز اظهار داشت: دشمن می خواهد با تحريم انتخابات و بی رونق کردن صندوقهای رأی، تهديد را عليه... . انقلاب عملياتی کند، لذا حضور در انتخابات و پای صندوقهای رأی مصون سازی امنيت و نظام سياسی کشور است.

تخريب عکسهای کانديداهای نمايش انتخابات رژيم

روز سه شنبه نهم اسفند، گروهی ازجوانان، عکسهای کانديداهای نمايش انتخابات رژيم در ايلام را تخريب کردند و بدينوسيله اعتراض خود را به اين مضحکه انتخاباتی اعلام کردند. گفته می شود مزدوران لباس شخصی و مزدوران بسيجی به شدت دنبال اين جوانان هستند.